Raad van commissarissen

 Remo Dursan

 MSc. Remo Dursun

45 jaar oud en woont in Amsterdam. Studie Beleid en Management Gezondheidszorg aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na mijn studie heb ik onder andere als onderzoeker, beleidsmedewerker en manager in de zorgsector gewerkt.
In 2010 heb ik het roer omgegooid en sindsdien werk ik als een zelfstandige in de toerismesector.
Theater voorstellingen, musea, schaken en tennissen zijn mijn favoriete ‘sporten’.

 jenti van Stiphout

Mr. Jentie van Stiphout

Geboren in `s Gravenhage en bijna 38 jaar woonachtig in het prachtige `s-Hertogenbosch.
Vlak vòòr het millenium ben ik afgestudeerd in het Nederlands jeugdstrafrecht. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren gewerkt in verschillende banen en heb ik een reis door Australië gemaakt. Daarna heb ik besloten om te gaan werken in ‘de sociale zekerheid’. De afgelopen 13 jaar heb ik alleen maar met en voor werkzoekenden gewerkt. Ik vind het fantastisch om mensen te coachen, vooral groepscoaching is een prachtig vak. De laatste jaren werk ik als trainer en groepscoach van werkzoekenden boven de 50 jaar. Het is op deze lastige arbeidsmarkt belangrijk om jezelf zo goed mogelijk te profileren en te netwerken. Dit leren mijn deelnemers in mijn tiendaagse trainingen.